2020. március 23., hétfő

Erin Watt: Megkopott korona

eredeti cím: Tarnished Crown • kiadó: Könyvmolyképző Kiadó • 192 oldal • sorozat: A Royal család • fordította: Benedek Dorottya • műfaj: New Adult, romantikus • goodreads értékelés: 3,64 • molyos értékelés: 75%


Gideon Royal két évvel ezelőtt, egyetlen hiba miatt elveszítette álmai szerelmét. Azóta megcsömörlött, közönyössé vált, és belekerült a zsarolás, a szívfájdalom és a veszteség végtelen spiráljába. Amikor egyetemre került, azt remélte, mindent újrakezdhet. Ám a sors másként tervez, és ismét az útjába sodorja Savannah Montgomeryt.

Savannah úgy hiszi, nincs már visszaút Gideon árulása után.

A fiú azt reméli, téved.

Megbocsátás. Remény. Megváltás. Gideon megfogadta, hogy visszaszerzi a lányt, aki elrabolta a szívét. És ha egy Royal elhatároz valamit, a végsőkig elmegy, hogy valóra váltsa.

A szédítően népszerű Royal családban mindig történik valami.
Hagyd, hogy kiragadjon a hétköznapokból!


Ezek a Royal fiúk teljesen tönkre tesznek… Amikor megrendeltem a könyvet, kicsit keserédes volt az öröm. Gideon sosem volt a szívem csücske, mióta befejeztem Ella és Reed történetét, tűkön ülve várom Easton love storyját.

A legidősebb Royal fiú annyira keveset szerepelt az előző kötetekben, hogy igazából nem tudtam eldönteni, hogy szeretem vagy sem.

Viszont most már tudom, hogy szükségem volt erre a kötetre, hogy végre Gideon Royal is a szívembe férkőzhessen.

Ebben a kötetben végre bele láthattunk picit Gid és Savannah kapcsolatába, milyen is volt az ő szerelmük, és hogy mennyire egymásnak rendelte őket a sor.

Savannah-val mindig is szimpatizáltam, nem tudom megmondani, hogy miért, de valahogy mindig azt éreztem, hogy igen ez a lány megérdemli a boldogságot.

Annyira tetszett, hogy vissza-vissza ugráltunk az időben és amellett, hogy végig kísérhettük, ahogy Gideon újra meghódítja szíve hölgyét, azt is megtudtuk, hogy milyen is volt az ő gimis kapcsolatuk.
És amit külön imádtam, azok Gid egyetemi barátai, Cal és Jules. Egyszerűen akkorát lendítettek a történeten, mindig nagy becsben tartottam a jó mellékszereplőket, és Elle és Jen az előző 3 kötetben is remekül bánt a mellékszereplőkkel és ez most sem volt másképp.

És hát a kötet egy annyira jó üzenetet közvetít. Első kézből nézhetjük végig, hogy miért olyan veszélyes szexi képeket küldözgetni valakinek magunkról a neten. Milyen következményei lehetnek, ha ezek a képek illetéktelen személy kezébe kerülnek.

Összességében tetszett ez a kis szösszenet, és csak egyre jobban várom Eastont és a saját love storyját.

A Royal család: Papír hercegnőMegtört hercegCifra palota • Megkopott korona

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése