2018. május 14., hétfő

Megjelenésre várva...


Sziasztok!

Mivel olvasás terén még mindig nem sikerült annyira vissza rázódni, és mivel gondoltam ráférne a blogra, hogy ne csak értékelésekkel, hanem egyéb posztokkal is szolgáljak.

Január óta bevezettem a minden hónap végi összegzést. Múlt hónapban írtam arról, hogy én mit köszönhetek a Harry Potternek, illetve J. K. Rowlingnak.

Most pedig, hogy közeledik a könyvhét (mivel a könyvfesztet idén is kihagytam) picit írok arról, hogy mik azok a könyvek amik eddig lázba hoztak. Miket várok leginkább.

Ez most KMK-s bejegyzés lesz, valószínűleg a könyvhétig jelentkezem majd olyannal is, ami más kiadók könyveivel foglalkozik.

Illetve majd egy "Mit veszek a könyvhéten?" poszttal is jelentkezni szeretnék.

Na de akkor vágjuk bele... Először a Vörös pöttyösök, majd a Rubin pöttyösök következnek...


Először is a borító szerintem csodaszép. Azonnal beleszerettem. A történetről pedig annyit, hogy a sérült lelkek specialistája vagyok. Nem tudom miért, de mostanában rengeteg hasonló témájú könyvet olvasok, így biztos vagyok benne, hogy Liam és Amber történetét is imádni fogom. Az tuti, hogy a bevásárló listámon 100%, hogy rajta lesz ez a kötet, ha megyek Pestre.


Imádom Simone Elkelest. A Tökéletes kémia trilógiám idén végre kézzelfoghatóan teljes lett. A könyvhéten akarom megvenni Simone másik, a Hogyan tegyük tönkre sorozatának első kötetét is. De amikor megláttam, hogy elvileg júniusban ez is jön, nagyon boldog lettem. Nagyon remélem, hogy mindkét történetet megkedvelem, bár nem igazán gondolom, hogy végül nem így lesz...


Borzasztó nagy Heartland rajongó vagyok, amit már az előző két kötethez tartozó bejegyzésekben ki is fejtettem. Nem is volt kérdés, hogy Amy és Pegazus történetét nekem elsők között kell majd beszereznem. Ez a sorozat azon kevesek közé tartozik, ami annyira érdekel, hogy a fordító hölgy blogját és moly profilját is rendszeresen csekkolom, hogy kb mikorra várható majd a következő kötet. A türelmetlenségem legfőbb oka igazából a kötetek rövidsége, de nem baj évente az az 1 nap Heartlanden kárpótol. Ha meg honvágyam van, még mindig ott a tv sorozat.


Colleen Hoover... A Soha, de soha trilógiával elrabolta a szívem, na nem csak ő, hanem Tarryn Fisher is. Viszont CoHonak jelenik meg most könyvek. Hogy miért új megjelenés, és miért nem a már megjelentek közül válogatok? Nem akarok új sorozatba belekezdeni. Viszont ez önálló kötet és a fülszöveg is megfogott, remélem nem változik Colleenról a véleményem miután elolvasom e gyönyörű borítóval megáldott könyvet.


És végül, de nem utolsó sorban az én drága Drew-m és Jennym... Aki picit is átfutotta a Csokoládéimádók könyvekről írt bejegyzéseim, az tudhatja, hogy én mennyire oda, meg vissza vagyok Andrew-ért. És, hogy mennyire vártam már, hogy megjelenjen magyarul az ő történetük. Bár minden kívánságom így teljesülne. És akkor most itt halkan megjegyzem, bízom benne, hogy egyszer felkerülhet e mellé a 3 kötet mellé a polcomra a két feles kötet is, hisz szívesen olvasnék Claire és Liz barátságáról, illetve a Gavinről szóló könyveknek is nagyon örülnék, hisz valószínűleg - bár idősebb - azokban is nagyon vicces.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése