2018. április 22., vasárnap

R. S. Grey: Scoring Wilder - Testcsel


eredeti cím: Scoring Wilder • kiadó: Könyvmolyképző Kiadó • 408 oldal • sorozat: - • fordította: Mergl-Kovács Bernadett • műfaj: New Adult, romantikus, humoros • goodreads értékelés: 4,09 • molyos értékelés: 85%


Kinsley először csak a hecc kedvéért akarja elcsábítani Wildert, az edzőjét, de hamarosan rá kell jönnie, hogy nem babra megy a játék.

Az olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.

*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.

*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.




Liam és Kinsley története már egy jó ideje foglalkoztatott. A két évvel ezelőtti megjelenés óta szemeztem vele a márkaboltan. Ám valamilyen megfontolásból végül sosem rendeltem meg.

Most is egyetlen dolog miatt landolt a kosaramban, hogy a Percy Jacksonos kuponomhoz az ajándékkönyvet megkaphassam. Ám annyira jó választás lett, hogy az aktuális olvasási válságomból is sikerült kizökkentenie.

A történet elején megismerjük főhősnőnket, Kinsley Bryant-et, aki 19 éves és Amerika aktuális sport üdvöskéje. Tipikus new adult könyv, a lány most kezdené az egyetemet. Ám itt a főszerepben a sport, jobban mondva a futball áll. Kins hatalmas tehetség, az álma, hogy hazája színeiben játszhasson az olimpián, amire minden esélye adott.


Majd hamar megismerhetjük Liam "rosszfiú" Wildert is, aki a los angeles-i focicsapat aktuális szívtiprója. Huszonöt éve, szemtelenül fiatal, jóképű, szóval egy álompasi. Nem sok nő tud neki ellenállni. Mondanám, hogy Kinsley igen, de akkor hazudnom kellene. A kémia azonnal felpezsdül közöttük, majd a lány megtudja, hogy a szívdöglesztő mosoly tulajdonosában új edzőjét ismerheti meg.

Nagyon vicces és mégis megható volt végigkövetni Kinsley és Liam kapcsolatának alakulását. Nem voltak könnyű helyzetbe, ám végül mégis csak a legjobbat hozták ki egymásból.

Az olvasást sokszor félbe kellett hagynom, hogy ki nevethessem magam. A legtöbb mókás percet az abszolút kedvencemnek, Beccának köszönhetem, aki főszereplőn legjobb barátnője. A lány szintén focizik, bár kicsit Kinsley ellentéte. A személyiségük nagyon hasonlít, de külsőleg inkább ég és föld a két lány. Kins barna hajú, Becs szőke. És Becca borzasztó veszélyes. Senki sem nagyon ússza meg mellette sérülések nélkül. Talán emiatt annyira mulatságosak a jelenetei.

Rég nevettem ennyit, mint ezen a könyvön. Így egy újabb rubin pöttyös került fel a kedvenceim közé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése